Category: liv sex

  @pornhub

  @pornhub

  Några av världens största sajter räknat i besökare, Pornhub och Youporn, har under den senaste tiden drabbats av en attack som kan betyda. Hur Grace Coddington blev Grace Coddington och Happy Hour utan sprit. Listor · 11 juni: Dagens viktigaste länkar. CIA undanhåller terroristporr och Hillary. Svenskarna gillar verkligen porr. Sverige landar på e plats i världen av de länder som gör flest besök på Pornhub. Men längden på våra. Under kvinnodagen spreds nyheten om att Pornhub gjort ett ovanligt statement. Men vi har tagit reda på sanningen. Hur Grace Coddington blev Grace Coddington och Happy Hour utan sprit. Listor · 11 juni: Dagens viktigaste länkar. CIA undanhåller terroristporr och Hillary. Porrsajten Pornhub är tillbaka med ett nytt skämt på första april som får de sociala medierna att koka.

  @pornhub Video

  ape-milan.eu

  @pornhub Video

  pr0n (NOT me) Har du undrat hur mycket av internet som faktiskt är porr? Och nu, ett år senare, är Pornhub tillbaka med ett skämt som förmodligen lämnat många med blotta förskräckelsen. Här är tidningarnas aprilskämt i dag. Stäng Logga in för att följa Det är gratis och går snabbt! Nästa artikel inom Metro Music:. Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Den som porrsurfar på jobbet är också extra utsatt. Det finns många olika gilly girls att göra kvinnodagen till en grejmen en av de mer konstiga nyheterna free gay sex chat började spridas på nätet chica web cam gratis om porrsajten Pornhub. Zara Larsson kan chicas chichonas musikexportpriset. Läs mer här — och missa inte Pornhubs brutala aprilskämt mot sina användare. Jag kan ju inte komma efter att ha blivit så här traumatiserad", erotische massage deutsch en tredje. Chico singles när Nyheter24 kontaktar Pornhub bekräftar sajten att det hela är en bluff.

  @pornhub -

  Personuppgiftspolicy Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies. Det handlar om att skadlig kod göms i annonser som visas på sidan. Pornhub är inte främmande för att skämta med både folk och fä under första april. När andra porrsajter marknadsför sig med vulgära klipp har de istället valt en rumsren väg. Av Karl Anders Lindahl. @pornhub Alla skrattar åt Pornhubs skämt På sociala medier skrattar nu många gott åt skämtet medan andra vittnar om paniken. Pornhub som snittar på 13 miljoner unika besök i månaden har tidigare försökt slå sig in på reklamscenen. Här är tidningarnas aprilskämt i dag. Bilden, som fick stor spridning på Twitter, såg ut som en skärmdump från sajten, där följande meddelande kunde läsas: Kampanj på porrsajten ska få unga män att känna på kulorna. Alltså verkligen SÅ mycket porr. Av Karl Anders Lindahl. Då döpte Pornhub nämligen om sin sajt till "Cornhub". Netflix Black Mirror blir verklighet — Kina inför "betyg" på folk. HBO i porrbråk om "Game of thrones"   "Pornhub har fått mig att komma till en punkt där jag inte ens vill onanera längre. Men längden på våra besök varierar beroende på var i landet vi bor. Den som porrsurfar på jobbet är också extra utsatt. Men de satsar också stort på datainsamling och analys av användarna. Har man en modern dator är det inte ett problem, säger Jakob Schlyter. Men de satsar också stort på datainsamling och analys av användarna. Nu har de presenterat statistik över bland annat hur Har du undrat hur mycket av internet som faktiskt är porr? Den senaste är inget undantag. Så ser Batmans penis ut. Så ser Batmans penis ut. Eftersom porrkonsumtionen i regel görs i ensamhet är det såklart intressant att se vad andra roar sig med. Har bradenton body rubs en modern real amateur bondage är det inte ett problem, säger Jakob Schlyter. Pornhub Detta är alla artiklar taggade med Pornhub Dela sidan: Enligt Malwarebytes är attacken densamma som någon vecka tidigare drabbade porrsajten Xhamster, även den på topp-hundra-listan över världens mingle forum sajter. Och när Nyheter24 kontaktar Pornhub bekräftar sajten att det hela är en bluff. I den här butiken muslim surfers du redan köpa julmust.

  0 thoughts on “@pornhub

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *